Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με παροδικές νεφώσεις κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά, όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν λίγες μεμονωμένες βροχές, περιμένουμε σήμερα, Κυριακή 13 Οκτωβρίου. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 30 στη Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 27 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 29 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 17 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, με τις μέγιστες στα Δωδεκάνησα και στη Νότια Κρήτη να φτάνουν στους 28 και 31 βαθμούς αντίστοιχα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στα νότια σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες περιμένουμε σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι και στα ανατολικά μέτριοι.

Παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε τη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι.