Από τα είκοσι χρόνια μέχρι και τα 60+ το κόκκινο κραγιόν παραμένει πιστά στο νεσεσέρ μας. Αλλάζει μόνο η απόχρωση αφού καθώς περνά ο χρόνος η απόχρωση διαφοροποιείται ώστε να μας κολακεύει. Επώνυμες γυναίκες μας δείχνουν την σωστή απόχρωση φορώντας το σε εκδηλώσεις απ όπου οι φωτογραφίες κάνουν το γύρω του κόσμου.

20s - Ένα ροζ-κόκκινο κραγιόν είναι φρέσκο και νεανικό. Eπιλέγουμε ένα με γυαλιστερό τελείωμα ή απλώνουμε πάνω από το κραγιόν ενυδατικό lip balm.

30s - Δυναμικό και κομψό είναι το ιδανικό κόκκινο κραγιόν για τις γυναίκες που βρίσκονται γύρω στα 30. Ιδανικό είναι το κόκκινο της φωτιάς.

40s - Η καλύτερη επιλογή είναι ένα κόκκινο με πορτοκαλί βάση που χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα. Ακόμα καλύτερα αν η φόρμουλα προσφέρει όγκο στα χείλη.

50s - Το βαθύ κόκινο του κρασιού χαρίζει ένα εξεζητημένο ταυτόχρονα αποτέλεσμα. Κάνουμε περίγραμμα με ένα μολύβι χειλιών στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν ώστε να δείχνει ακόμα πιο έντονο και σταθερό.

60s - Λάμψη και φωτεινότητα χρειάζονται τα χείλη και η επιδερμίδα. Το κόκκινο του κερασιού σε κρεμώδη μορφή είναι σοφιστικέ και κλασικό, ενώ παράλληλα ενυδατώνει τα χείλη.