Συνεχίζεται η κακοκαιρία σε όλη τη χώρα, με τα έντονα καιρικά φαινόμενα αυτές τις ώρες να εντοπίζονται στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.

Οι βροχές που εκδηλώνονται στις περισσότερες περιοχές προβλέπεται πως θα συνεχιστούν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, για να περιοριστούν σταδιακά αύριο Πέμπτη κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Την Πέμπτη αναμένεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα, ενώ την Παρασκευή προβλέπεται μικρή άνοδος.

Οι βροχές πάντως προβλέπεται να σταματήσουν σε όλη τη χώρα το Σάββατο, οπότε, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, ο καιρός θα είναι αίθριος, και η θερμοκρασία να σημειώσει νέα μικρή άνοδο. 

Εν τω μεταξύ, σοβαρά προβλήματα στο Μεσολόγγι, την Πάτρα, τη Ναύπακτο, το Μεσολόγγι και άλλες περιοχές της Δυτικής Ελλάδος, προκάλεσαν σήμερα οι καταιγίδες και οι δυνατοί άνεμοι που ξέσπασαν.

Στο Μεσολόγγι λόγω των ισχυρών ανέμων προκλήθηκαν ζημιές στις στέγες παραδοσιακών σπιτιών στην περιοχή Τουρλίδα, που βρίσκεται κοντά στην λιμνοθάλασσα και καταγράφηκαν πτώσεις δένδρων στην περιοχή Περιθώρι. 

Στη Ναύπακτο, οι ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν ζημιές στις εγκαταστάσεις των παζαριών στην περιοχή Γρίμποβο, καθώς και σε υπαίθριες εγκαταστάσεις καταστημάτων.

Στην Πάτρα, τέλος, η Πυροσβεστική δέχθηκε περισσότερες από δέκα κλήσεις για παροχή βοήθειας από πτώσεις δένδρων, ενώ η καταιγίδα προκάλεσε προβλήματα, κυρίως στην κυκλοφορία των οχημάτων.