Εξιχνιάσθηκαν μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, πέντε διαρρήξεις οικιών που είχαν συμβεί το τελευταίο τρίμηνο στην περιοχή του Αγρινίου και σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, σε βάρος ενός 22χρονου, για διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα στοιχεία και πληροφορίες, προσήγαγαν τον 22χρονο και από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι είτε μόνος του είτε με τη συνδρομή αλλοδαπού συνεργού του που αναζητείται, διέπραξε τις εξής κλοπές:

- την 17-7-2013, το πρωί, διέρρηξε παράθυρο οικίας στη Νέα Αβόρανη, απ’ όπου αφαίρεσε έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και δύο κινητά τηλέφωνα.

- την 12-7-2013, το πρωί, στην Καμαρούλα, παραβιάσει κλειδαριά οικίας και αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα.

- την 18-7-2013, πρωινές ώρες, στην περιοχή του Βλοχού εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο σε μονοκατοικία και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 11.350 ευρώ και κοσμήματα.

- την 21-7-2013, νωρίς το πρωί, στον Άγιο Ιωάννη Ριγανά Αγρινίου παραβίασε μπαλκονόπορτα οικίας απ’ όπου αφαίρεσε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και πληθώρα κοσμημάτων.

-την 23-7-2013, το πρωί, στην Χρυσοχεριά Καινούργιου, διέρρηξε την είσοδο μονοκατοικίας και αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα και ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή .

Το περιουσιακό όφελος που αποκόμισε ο 22χρονος από την παράνομη δράση του, ξεπερνά το ποσό των 60.000 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 22χρονου δράστη, θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αγρινίου.