Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του φυγόδικου εφολπιστή με το οπλοστάσιο, Αναστάσιου Πάλλη

Παράλληλα, οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν περισσότερα όπλα  σε κοντέινερ σε χώρους τράνζιτ, σε λιμάνια της Αττικής, καθώς εκτιμάται ότι συνολικά τα όπλα μπορεί να ξεπερνούν και τα 10.000 κομμάτια.

Ακόμη, διερευνάται εάν τμήμα του οπλισμού έχει σχέση με την Χρυσή Αυγή, καθώς και ενδεχόμενες σχέσεις του επιχειρηματία με την ΕΛ.ΑΣ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει κατάλυμα του επιχειρηματία σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας. Όμως μέχρι στιγμής οι έρευνες δεν έχουν αποδώσει καρπούς.

Οι πιέσεις αυξάνονται και σε βάρος του επιστάτη της έπαυλης στη Βούλα, όπου εντοπίστηκε το οπλοστάσιο σχηματίστηκε ποινική δικογραφία. Ο επιστάτης οδηγήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον εισαγγελέα, ο οποίος απήγγειλε εναντίον του κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος.

Την ίδια ώρα, σε κοντέινερ σε χώρους τράνζιτ σε λιμάνια της Αττικής αναζητούν οι διωκτικές αρχές το χαμένο οπλοστάσιο του επιχειρηματία που αριθμεί ίσως περισσότερα από 10.000 όπλα.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ εκτιμούν ότι ο καταζητούμενος επιχειρηματίας, που δήλωνε και εφοπλιστής, είχε οργανώσει δίκτυο παράνομης, συνεχούς εισαγωγής και εξαγωγής όπλων με κοντέινερ που παρέμεναν σε χώρους ελεύθερης διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων, όπου είναι εξαιρετικά δύσκολο να ελεγχθούν.

Ωστόσο διερευνάται αν υπήρχε και άλλη κρυψώνα όπλων, πιθανόν κοντά στο πολεμικό «μουσείο» του επιχειρηματία στα Μεσόγεια.