current views are: 1

17 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση08:31

Κατάληψη στο δημαρχείο Ιεράπετρας

Υπό κατάληψη τελεί το Δημαρχείο Ιεράπετρας από το πρωί.

Δημοσίευση 08:31’
αρθρο-newpost

Υπό κατάληψη τελεί το Δημαρχείο Ιεράπετρας από το πρωί.

Υπό κατάληψη τελεί το Δημαρχείο Ιεράπετρας από το πρωί. Κάτοικοι και φορείς της πόλης διαμαρτύρονται για το νοσοκομείο το οποίο όπως αναφέρουν βρίσκεται σε οριακό σημείο αφού από σήμερα Παθολογική και Χειρουργική κλινική δεν λειτουργούν.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του νοσοκομείου πραγματοποιεί στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 13:00 ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και το συλλαλητήριο που συνδιοργανώνει με την Επιτροπή Αγώνα της πόλης.

Ο Δήμος Ιεράπετρας συμμετέχει στις κινητοποιήσεις και στο πλαίσιο αυτό παραμένουν κλειστές σήμερα οι Υπηρεσίες που στεγάζονται στο Δημαρχείο. Λειτουργούν κανονικά οι προνοιακές δομές προκειμένου να διευκολυνθούν οι γονείς να συμμετέχουν στην κινητοποίηση ενώ θα διευκολυνθούν όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου για να συμμετέχουν.

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου διεκδικούν:

Άμεση λειτουργία της χειρουργικής και παθολογικής κλινικής όλο το μήνα

Για την ασφαλή και πλήρη λειτουργία των κλινικών ζητούν: 4 παθολόγους, 4 καρδιολόγους, 4 παιδίατρους, 2 πνευμονολόγους, 3 ορθοπεδικούς, 2 γενικούς ιατρούς, 4 χειρουργούς, 2 μαιευτές- γυναικολόγους, 3 ακτινοδιαγνώστες, 3 οδοντίατρους, 3 ιατρούς βιοπαθολογίας, 2 οφθαλμίατρους, 4 αναισθησιολόγους, 2 Ω.Ρ.Λ.

Ο συνολικός αριθμός των ειδικευμένων ιατρών που χρειάζεται το ΓΝ-ΚΥ Ιεράπετρας, όπως αναφέρουν,  είναι 45 για να λειτουργήσει ασφαλώς και να παρέχει τις απαραίτητες υπηρεσίες Υγείας στους πολίτες της Ιεράπετρας.
 


σχετικα αρθρα