Σε νοσοκομείο της Λάρισας για εξέταση DNA οδηγήθηκε το 4χρονο κοριτσάκι που εντοπίστηκε σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης

Το κοριτσάκι προκάλεσε τον ενδιαφέρον των αστυνομικών και βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για την αποσαφήνιση της καταγωγής του.

Οι κηδεμόνες του κοριτσιού οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα όπου και κατέθεσαν μέχρι αργά το μεσημέρι, ενώ κατά πληροφορίες η μάνα του παραδέχτηκε ότι είναι υιοθετημένο, χωρίς όμως να μπορεί να δώσει επαρκείς εξηγήσεις γι αυτό.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί επανεξετάζουν όλους τους φακέλους με υποθέσεις εξαφάνισης παιδιών από το 2009.

Έντεκα συλλήψεις στην αστυνομική επιχείρηση

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε 8 σπίτια όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια εκ των οποίων το ένα σε μορφή στυλογράφου, ένα κυνηγετικό όπλο, 49 φυσίγγια, 130 γραμμάρια λαθραίου καπνού, 72,7 γραμμάρια κάνναβης και 39,5 ναρκωτικά δισκία. 

Εξάλλου προσήχθησαν 12 άτομα από τα οποία οι 5 αλλοδαποί και συνελήφθησαν 11. Μεταξύ δε των συλληφθέντων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και ένας 32χρονος Πυροσβέστης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ διερευνάται τυχόν συμμετοχή τους στη διάπραξη κλοπών και ληστειών στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.