«Άνοιξαν οι ουρανοί», άνοιξε και ο δρόμος στο δημοτικό διαμέρισμα Κρυονερίου του δήμου Ήλιδας και πλέον το χωριό αντιμετωπίζει οξύ πρόβλημα μετά την προχθεσινή ισχυρή νεροποντή.

Η ισχυρή βροχόπτωση που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης οδήγησε σε αποκλεισμό το χωριό για αρκετές ώρες, περίπου δέκα αυτοκίνητα με τους οδηγούς και τους επιβάτες τους βρέθηκαν εγκλωβισμένα στην επαρχιακή οδό Αμαλιάδας- Κρυονερίου, ενώ το πρωί της Πέμπτης, με το πρώτο φως της ημέρας, αποκαλύφθηκε το μέγεθος των ζημιών.

Αυτή τη στιγμή η διέλευση των οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο γίνεται μόνο από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας και συνίσταται μεγάλη προσοχή στους οδηγούς, αφού η κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη.

Το λεωφορείο που μεταφέρει τους μαθητές, πέρασε με μεγάλη δυσκολία χθες, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας στο σημείο βρέθηκαν μηχανήματα του δήμου Ήλιδας και ξεκίνησαν εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών, στο βαθμό βέβαια που αυτό είναι εφικτό.

Παράλληλα, έχουν τοποθετηθεί προειδοποιητικοί κώνοι και σηματοδότες, ενώ από το πρωί στην περιοχή βρισκόντουσαν αστυνομικοί από το Τμήμα της Τροχαίας Αμαλιάδας, για την ρύθμιση της κυκλοφορίας και την λήψη μέτρων ασφαλείας.

TAGS