Κάλεσμα στους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην υποδοχή των πεζοπόρων σχολικών φυλάκων, οι οποίοι φτάνουν τη Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013, στο Μαραθώνα και την Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2013, το μεσημέρι θα καταλήξουν στην πλατεία Συντάγματος, απευθύνει η ΑΔΕΔΥ.

Όπως τονίζει η ΑΔΕΔΥ σε ανακοίνωσή της, με την πορεία τους από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, που ξεκίνησε στις 28 Σεπτέμβρη, «οι σχολικοί φύλακες ανέδειξαν τη συνολική αντίθεση όλων των εργαζομένων του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα, των ανέργων και της κοινωνίας απέναντι στη μνημονιακή πολιτική, που καταργεί τα δικαιώματα των εργαζομένων, καταστρέφει τις ζωές των ανθρώπων και οδηγεί την κοινωνία στην πλήρη εξαθλίωση».

«Ο αγώνας των πεζοπόρων σχολικών φυλάκων, όπως τονίσαμε από την πρώτη στιγμή, είναι αγώνας όλων των εργαζομένων» επισημαίνει η ΑΔΕΔΥ.

Καλεί τέλος τα συνδικαλιστικά στελέχη και τους εργαζόμενους που μπορούν, να πλαισιώσουν την πορεία από τον Τύμβο του Μαραθώνα τη Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013, στις 8:00 πμ, προς την ΕΡΤ (Αγία Παρασκευή) καθώς και την πορεία της Τρίτης, 22 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 10:00πμ από την Αγία Παρασκευή και στη συγκέντρωση για την υποδοχή τους στο Σύνταγμα, στις 12:30 μμ.

TAGS