current views are: 1

21 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση06:52

Όσα πρέπει να ξέρετε για τα λάδια προσώπου

Καθαρίζουν τους πόρους, ενυδατώνουν την επιδερμίδα και λειαίνουν τις ρυτίδες. Τα νέα μπεστ σέλερ της κοσμετολογίας ήρθαν για να μείνουν.

Δημοσίευση 06:52’
αρθρο-newpost

Καθαρίζουν τους πόρους, ενυδατώνουν την επιδερμίδα και λειαίνουν τις ρυτίδες. Τα νέα μπεστ σέλερ της κοσμετολογίας ήρθαν για να μείνουν.

Καθαρίζουν τους πόρους, ενυδατώνουν την επιδερμίδα και λειαίνουν τις ρυτίδες. Τα νέα μπεστ σέλερ της κοσμετολογίας ήρθαν για να μείνουν.Τα λάδια, μια από τις παραδοσιακές συνταγές ομορφιάς των γυναικών εδώ και αιώνες, έχουν κάνει δυναμική εμφάνιση τα τελευταία χρόνια. Εμπεριέχονται σε πρωτοποριακές φόρμουλες καλλυντικών ή διατίθενται αυτούσια και ικανοποιούν πολλές και διαφορετικές ανάγκες. Επιπλέον, χάρη στις προηγμένες συνθέσεις τους -αντίθετα απ’ ό,τι νομίζαμε μέχρι τώρα- ορισμένα δεν προκαλούν λιπαρότητα. Λύστε όλες σας τις απορίες σχετικά με τους νέους πρωταγωνιστές της ομορφιάς μας. 

Είναι κατάλληλα σε περίπτωση ακμής;

Στον παρελθόν αναζητούσαμε κρέμες και καθαριστικά προσώπου στην ετικέτα των οποίων δεν αναγραφόταν η λέξη «oil». Ο λόγος ήταν ο φόβος ότι τέτοιου είδους βαριές συνθέσεις θα έκλειναν τους πόρους και θα προκαλούσαν υπερβολική έκκριση σμήγματος. Πλέον όμως τα λάδια για το πρόσωπο είναι εξαιρετικά ελαφριά και απορροφώνται τόσο εύκολα, ώστε δύσκολα γίνεται αισθητή η διαφορά τους από τα υπόλοιπα ανάλογα προϊόντα. Μάλιστα, όσα περιέχουν λεβάντα διαθέτουν αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες που βοηθούν στην αντιμετώπιση προβλημάτων όπως σπυράκια και εξανθήματα.


σχετικα αρθρα