Στις 7.30 το απόγευμα πραγματοποιείται η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας για το έλλειμμα που προέκυψε στον Καρναβαλικό Οργανισμό και την παραίτηση του Χάρη Καρκούλια από τη θέση του Προέδρου.

Τα ερωτήματα γύρω από το έλλειμμα είναι αρκετά. Τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ζήτησε ο Δήμαρχος Πατρεών Γιάννης Δημαράς , με θέμα την επαναφορά της νόμιμης λειτουργίας της επιχείρησης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου.

Με έγγραφό του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Δημαράς ζητά έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 21/10 με θέμα την αποδοχή της παραίτησης του Προέδρου του Καρναβαλικού Oργανισμού και τον ορισμό νέου Προέδρου και νέου μέλους.

Παράλληλα, με  έγγραφό του προς τον Υπουργό Εσωτερικών και τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, -το οποίο κοινοποιείται και στον Εισαγγελέα Πατρών- ο Δήμαρχος ζητά τη διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου και  διαλεύκανση της υπόθεσης σε βάθος, ενώ έχει ζητήσει από όλους τους Οργανισμούς του Δήμου γραπτή ενημέρωση και αναλυτικά στοιχεία εσόδων- εξόδων και  υπολοίπου του ταμείου τους.

Επίσης στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται η συνεδρίαση της Δημοτικής Ομάδας Δημαρά για να αποφασίσει ποιος θα αντικαταστήσει τον Χάρη Καρκούλια.