Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ εναντίον της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ και της ΟΝΝΕΔ για επιθέσεις που έγιναν σε πανεπιστήμιο το τελευταίο διάστημα και κατηγορεί την νεολαία της ΝΔ πως μιμείται την Χρυσή Αυγή.

Σε ανακοίνωση της, η Νεολαία ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την ΔΑΠ και την ΟΝΝΕΔ για επιθέσεις στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην Κομοτηνή και το Πανεπιστήμιο Πειραιά με την συνοδεία «εξωπανεπιστημιακών στοιχείων» και κάνει λόγο για εποχές και πρακτικές «καρφίτσας» και «Κενταύρων», αλλά και για επανασύσταση «ταγμάτων εφόδου».

Στη συνέχεια, η Νεολαία ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την Νέα Δημοκρατία πως «η επιλογή της μίμησης της Χρυσής Αυγής από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αποδεικνύει την υποκρισία της ΝΔ» και τονίζει πως «αυτοί που ψαρεύουν ψήφους στα θολά νερά του διχασμού, της βίας και λοξοκοιτάζουν στην ακροδεξιά είναι καταδικασμένοι να ξεφύγουν κι από τον δρόμο της Δημοκρατίας».

Κλείνοντας, η Νεολαία ΠΑΣΟΚ σημειώνει πως «η ελληνική κοινωνία δεν έχει χώρο για άλλους Καλαμπόκες ή Ρουπακιάδες» και καλεί την ΝΔ, την ΔΑΠ και την ΟΝΝΕΔ να καταδικάσουν την βία από όπου και εάν προέρχεται. 

TAGS