Στο αστυνομικό τμήμα Στυλίδας κρατείται ο αλλοδαπός οδηγός λευκού βαν , που συνελλήφθη στις 5 το απόγευμα μετά από καταδίωξη στην εθνική οδό.

Το λευκό βαν εντοπίστηκε στην εθνική οδό να κινείται προς Θεσσαλονίκη. Όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο είναι κλεμμένο, καθώς είχε δηλωθεί κλοπή στην Αθήνα πριν από μερικές ημέρες, σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν άμεσα για να το σταματήσουν.

Αρχικά επιχειρήθηκε να στηθεί μπλόκο έξω από τη Λαμία. Όμως το λευκό βαν κινούταν με μεγάλη ταχύτητα και χρονικά δεν ήταν εφικτό. Τελικά το μπλόκο στήθηκε στα φανάρια της Στυλίδας.

Με τον συντονισμό του Κέντρου της Άμεσης Δράσης στην επιχείρηση πήραν μέρος η τροχαία αυτοκινητοδρόμων, η τροχαία Λαμίας. η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και το Α.Τ. Στυλίδας.

Το λευκό βαν ακινητοποιήθηκε με όλα τα απαραίτητα μέτρα από τους αστυνομικούς, που ήταν με τα όπλα στα χέρια, αφού κανείς δεν ήξερε τι έκρυβε μέσα και τι κουβαλούσε πίσω το κλεμμένο αυτοκίνητο.

Τελικά συνελήφθη ο οδηγός, ο οποίος δηλώνει Σύρος και όπως όλα δείχνουν ταξίδευε στα σύνορα για να μεταφέρει λαθρομετανάστες.