current views are: 1

24 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση20:55

Η Κόρινθος προετοιμάζεται να υποδεχτεί κρουαζιερόπλοια

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου, με αντικείμενο την προετοιμασία της πόλης για να υποδεχτεί κρουαζιερόπλοια.

Δημοσίευση 20:55’
αρθρο-newpost

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου, με αντικείμενο την προετοιμασία της πόλης για να υποδεχτεί κρουαζιερόπλοια.

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου, μεταξύ του προέδρου του Βασίλη Γεώργαρη και του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Κορινθίων Αντώνη Παππά, με αντικείμενο την προετοιμασία της πόλης για να υποδεχτεί κρουαζιερόπλοια.

Το τελευταίο διάστημα έχει γνωστοποιηθεί ότι από τον προσεχή Μάρτιο, μια φορά την εβδομάδα θα προσεγγίζει το λιμάνι της Κορίνθου ένα μεγάλο κρουαζιερόπλοιο και με αυτό το δεδομένο έγινε η συνάντηση, στη διάρκεια της οποίας επιβεβαιώθηκε η ανάγκη να αποτελέσει η Κόρινθος μόνιμο τουριστικό προορισμό.

Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αντώνης Παππάς, ενημέρωσε ότι στο πλαίσιο υλοποίησης του στόχου, για τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση και ενοποίηση του χώρου της χερσαίας ζώνης του λιμανιού με την πόλη, ξεκινούν την προσεχή Τρίτη 29 Οκτωβρίου, εργασίες συντήρησης και διευθέτησης στον χώρο της ανεξέλεγκτης στάθμευσης στην περιοχή του Φλοίσβου.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, οι εργασίες αυτές υπολογίζεται ότι θα διαρκέσουν περίπου έξι εβδομάδες και ζητήθηκε από τους εμπόρους, αλλά και τους επισκέπτες της πόλης, να επιδείξουν συνεργασία και κατανόηση, καθώς οι εργασίες αυτές είναι αναγκαίες προς όφελος όλων, κυρίως όμως του εμπορικού κόσμου της Κορίνθου.


σχετικα αρθρα