current views are: 1

28 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση08:57

Ψάχνουν το νοσοκομείο Λαμίας έπειτα από την υπόθεση της μικρής Μαρίας

Στο στόχαστρο του τμήματος εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ βρίσκεται το νοσοκομείο της Λαμίας έπειτα και από την εμπλοκή του στην υπόθεση της μικρής Μαρίας.

Δημοσίευση 08:57’
αρθρο-newpost

Στο στόχαστρο του τμήματος εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ βρίσκεται το νοσοκομείο της Λαμίας έπειτα και από την εμπλοκή του στην υπόθεση της μικρής Μαρίας.

Στο στόχαστρο του τμήματος εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται το νοσοκομείο της Λαμίας έπειτα και από την εμπλοκή του στην υπόθεση της μικρής Μαρίας.

Εξάλλου, αναπάντητο παραμένει ακόμα το ερώτημα αν η μητέρα της μικρής Μαρίας, Σάσα, την παράτησε επειδή δεν είχε χρήματα να την συντηρήσει, όπως υποστηρίζει η ίδια, ή αν το πούλησε για χρήματα, όπως υποστηρίζει συγγενής της οικογένειας Ρούσεφ.

Την πρώτη εκδοχή υποστηρίζουν πολλοί από τους συγχωριανούς της οικογένειας στο χωριό Νικολάεβο ενώ τη δεύτερη ανέφερε ο γαμπρός της οικογένειας Ρούσεφ, Γιάνκο, σύμφωνα με τον οποίο η Σάσα ήταν ήδη έγκυος, όταν ξεκίνησε για την Ελλάδα, πριν πέντε χρόνια.

Κάνουν «φύλλο και φτερό» το νοσοκομείο Λαμίας

Στόχος της έρευνας είναι να διαπιστωθεί αν τυχόν υπάρχει κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών καθώς, σύμφωνα με τα στοιχεία, από το 2007 έως το 2012 έχουν γεννηθεί στο νοσοκομείο της Λαμίας 274 παιδιά από Βουλγάρες με τα 107 να έχουν δοθεί για υιοθεσία. Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο διοικητής του νοσοκομείου Παναγιώτης Κουτσοπίνης.

Για να ενισχύσει τους ισχυρισμούς του ο Γιάνκο είπε ότι η οικογένεια είχε λεφτά για να φάει τρεις με τέσσερις ολόκληρες εβδομάδες μετά την επιστροφή της από την Ελλάδα ενώ κάτι τέτοιο είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο για τους Ρομά του Νικολάεβο.

Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο νοσοκομείο μέχρι πρόσφατα εργαζόταν γιατρός που είχε σχέση με τη Βουλγαρία και γι’ αυτό ερευνάται ο ρόλος του.


σχετικα αρθρα