Σε καταγγελία - σοκ προχώρησε μία γυναίκα, λέγοντας ότι το παιδί που δηλώθηκε νεκρό στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας το 1988, δόθηκε παράνομα για υιοθεσία. 

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο η μητέρα, το μωρό γεννήθηκε πρόωρο στο νοσοκομείο του Πύργου και αμέσως μετά μεταφέρθηκε στην ειδική μονάδα στο νοσοκομείο της Πάτρας «ΆγιοςΑνδρέας».

Μία εβδομάδα μετά και αφού η γυναίκα βγήκε από το νοσοκομείο, ήρθε στην Πάτρα προκειμένου να δει το παιδί. Όπως κατήγγειλε η ίδια μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, από το νοσοκομείο δεν την άφησαν να το δουν, διαβεβαιώνοντάς την ότι είναι καλά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Την επόμενη όμως ημέρα, της τηλεφώνησαν και της είπαν ότι το μωρό πέθανε.

Αφού τέλεσαν την κηδεία του μωρού τους, οι γονείς άρχισαν να τις έρευνες καθώς το βιβλιάριο υγείας του παιδιού από τον Πύργο όπου γεννήθηκε και τα έγγραφα από το νοσοκομείο του «Άγιου Ανδρέα» παρουσίαζαν άλλες μετρήσεις (ύψος, βάρος κ.ά.).

Η μητέρα πήγε στον εισαγγελέα, ζήτησε και έλαβε απόφαση για εκταφή του βρέφους. Από τις εξετάσεις που έγιναν στα ευρήματα αποδείχθηκε ότι το μωρό που ετάφη δεν αντιστοιχούσε στο δικό της παιδί.

Οι υποψίες της μητέρας  ότι το παιδί της δόθηκε παράνομα για υιοθεσία και δεν πέθανε έγιναν ακόμα πιο έντονες, όταν μετά από λίγους μήνες από την εκταφή σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα στο οποίο της έλεγαν ότι το παιδί ζει κάπου στη Βόρειο Ελλάδα.

Οι γονείς απευθύνθηκαν ξανά στον εισαγγελέα, όπου με εισαγγελική παραγγελία έγινε έλεγχος στα αρχεία του νοσοκομείου «Άγιου Ανδρέα» και σύμφωνα με τα στοιχεία που αναφέρονται στο βιβλίο εισόδου – εξόδου της Παιδιατρικής Κλινικής φαίνεται ότι το μωρό νοσηλεύτηκε μόνο για λίγες ώρες, την ημέρα που μεταφέρθηκε από τον Πύργο.