Ένα απίστευτο τροχαίο δυστύχημα με θύμα μια αγελάδα σημειώθηκε το Σάββατο στην επαρχιακή οδό Ξάνθης Κιμμεριών στο ύψος των Φοιτητικών Εστιών. 
 
Διερχόμενο όχημα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μηχανή, συγκρούστηκε με αγελάδα η οποία εμφανίστηκε ξαφνικά στο οπτικό πεδίο του οδηγού με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της. Πιο συγκεκριμένα, δύο αγελάδες που ανήκουν σε κοπάδι κτηνοτροφικής μονάδας που βρίσκεται στην περιοχή, εμφανίστηκαν ξαφνικά στο οδόστρωμα, με τον οδηγό του οχήματος να προσπαθεί να τις αποφύγει χωρίς ωστόσο να το καταφέρνει και να συγκρούεται με τη μια εξ’ αυτών. 
 
Όπως αναφέρουν στο ThrakiToday.com κάτοικοι της περιοχής την περασμένη εβδομάδα, και πιο συγκεκριμένα την περασμένη Τετάρτη το βράδυ, εθεάθη μια αγελάδα να κινείται μέσα στη νύχτα στον δρόμο στην ίδια περιοχή, ξαφνιάζοντας όπως ήταν φυσικό τους διερχόμενους οδηγούς. Μάλιστα όπως εξηγούν, ο εν λόγω δρόμος δεν φωτίζεται επαρκώς σε αρκετά του σημεία με αποτέλεσμα ένα τέτοιου είδους εμπόδιο να μην γίνεται άμεσα ορατό και να εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους.