Γεωργιάδης: Το δημόσιο σύστημα υγείας κοστίζει περισσότερο από τους ιδιώτες

Γεωργιάδης: Το δημόσιο σύστημα υγείας κοστίζει περισσότερο από τους ιδιώτες

«Τα δημόσια συστήματα υγείας μας κοστίζουν περισσότερο από ο,τι τα ιδιωτικά, αυτό είναι το πρόβλημα, σύμφωνα με μελέτες των οικονομικών της υγείας» δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας  το πρωί στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA", με αφορμή τη συζήτηση για τη βλάβη του αξονικού τομογράφου στον «Ευαγγελισμό». 

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, μέχρι τις 12 το μεσημέρι θα έχει επιδιορθωθεί ο αξονικός τομογράφος που χάλασε την Παρασκευή. Ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Παραγγέλθηκε η πλακέτα από το εξωτερικό και ως εκ τούτου θα έχει παραδοθεί στον Ευαγγελισμό μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσε να έχει γίνει κάτι γρηγορότερο, έγινε το γρηγορότερο που μπορούσε να γίνει», σημειώνοντας ότι ο δεύτερος αξονικός τομογράφος θα είναι στο νοσοκομείο σε ένα μήνα.

Ο ίδιος ναφερόμενος στον φόρο για τα ακίνητα τον χαρακτήρισε δίκαιο, ενώ είπε ότι η κίνηση των βουλευτών της ΝΔ -ειδικά της επαρχίας- που οδήγησαν στην μερική αλλαγή του νομοσχεδίου είναι σωστή καθώς, όπως σημειώσε, «αυτή είναι η δουλειά των βουλευτών».

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο