current views are: 1

30 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση13:10

Δεν πήγαν στο ραντεβού οι μεταφορείς των μαθητών

Σε εκ νέου έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για τη διαπραγμάτευση των δρομολογίων μεταφοράς μαθητών της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, προχωρά αύριο Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθότι δεν προσήλθαν οι εκπρόσωποι μεταφορέων με λεωφορεία.

Δημοσίευση 13:10’
αρθρο-newpost

Σε εκ νέου έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για τη διαπραγμάτευση των δρομολογίων μεταφοράς μαθητών της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, προχωρά αύριο Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθότι δεν προσήλθαν οι εκπρόσωποι μεταφορέων με λεωφορεία.

Σε εκ νέου έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για τη διαπραγμάτευση των δρομολογίων μεταφοράς μαθητών της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, προχωρά αύριο Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθότι δεν προσήλθαν οι εκπρόσωποι μεταφορέων με λεωφορεία, αν και τα μέλη της Επιτροπής τους ανέμεναν σήμερα, όπως είχε ανακοινωθεί με την χθεσινή πρόσκληση.

Παρ’ όλα ταύτα, ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, απευθυνόμενος προς τα μέλη της Επιτροπής, επεσήμανε πως «δεν είναι ώρα για αντιπαραθέσεις ιδίως πάνω στις πλάτες των μαθητών» και για αυτό αποφάσισε να συγκληθεί εκ νέου αύριο η Οικονομική Επιτροπή, περιμένοντας να παραστούν οι εκπρόσωποι μεταφορέων με λεωφορεία και να δοθεί άμεσα λύση στο μείζον αυτό ζήτημα.

Συγκεκριμένα, στη νέα πρόσκληση για την 34η έκτακτη συνεδρίαση της που θα γίνει αύριο Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 11:00 π.μ., στην Πάτρα στα Γραφεία της Περιφέρειας περιλαμβάνονται τα εξής στα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Ανάθεση κατόπιν διαπραγμάτευσης δρομολογίων μεταφοράς μαθητών της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμων Πατρέων, Αιγιάλειας, Δυτικής Αχαΐας και Ερυμάνθου Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας με Λεωφορείο και Μικρό Λεωφορείο, νέων δρομολογίων από την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2013 μέχρι την ολοκλήρωση του διαγωνισμού (Διεύθυνση Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου και Τουρισμού).

2. Ανάθεση κατόπιν διαπραγμάτευσης δρομολογίων μεταφοράς μαθητών της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμων Πατρέων, Αιγιάλειας, Δυτικής Αχαΐας, Καλαβρύτων και Ερυμάνθου Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας με Ταξί, νέων δρομολογίων από την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2013 μέχρι την ολοκλήρωση του διαγωνισμού (Διεύθυνση Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου και Τουρισμού).
Οι μεταφορείς θα πρέπει να προσκομίσουν το νομιμοποιητικά τους έγγραφα ήτοι: Δελτίο Ταυτότητας, Άδεια κυκλοφορίας οχήματος, Άδεια οδήγησης, Αντίγραφο ασφαλιστικού συμβολαίου, Πρόσφατο φύλλο Τεχνικού ελέγχου ΚΤΕΟ, Εξουσιοδότηση (σε περίπτωση εκπροσώπησης) καθώς και οποία άλλα νομιμοποιητικά έγγραφα ανά περίπτωση
 


σχετικα αρθρα