Μέχρι τις 6.30 το απόγευμα θα είναι ανοιχτές οι κάλπες του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης για την ανάδειξη νέου προέδρου. Παραλληλα, συνεχίζεται, από το πρωί, η επαναληπτική ψηφοφορία και στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών με τις κάλπες στον ΔΣΑ να κλείνουν με την δύση του ηλίου, στις 6.25 το απόγευμα.

Αντιμέτωποι στον επαναληπτικό γύρο των εκλογών είναι ο απερχόμενος πρόεδρος του Συλλόγου Μανόλης Λαμτζίδης και ο απερχόμενος γραμματέας του Συλλόγου Νίκος Βαλεργάκης.

Προχθές, πρώτη ημέρα των επαναληπτικών εκλογών, η συμμετοχή ήταν σχετικά μικρή λόγω του τριημέρου. Πιο αναλυτικά, ψήφισαν 765 δικηγόροι έναντι 1.515 που είχαν ψηφίσει την πρώτη μέρα του πρώτου γύρου. Η ψηφοφορία γίνεται στην αποθήκη Δ’ του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Κατά τον α’ γύρο των εκλογών, πριν από μία βδομάδα, ο κ. Λαμτζίδης απέσπασε 728 ψήφους (17,11%), ενώ ο συνδυασμός του, με την επωνυμία «Δικηγορική Συνεργασία - Ανεξάρτητοι», πήρε 549 ψήφους (12,41%).

Από την πλευρά του, ο κ. Βαλεργάκης πήρε 680 ψήφους (15,98%) από την κάλπη για την ανάδειξη προέδρου, ενώ ο συνδυασμός του, με τίτλο «Δικηγορική Πρωτοπορία», απέσπασε 753 ψήφους (17,02%).