Σε έκτακτη γενική συνέλευση προσωπικού κλήθηκαν τα μέλη του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης προκειμένου να συζητηθούν τρία σοβαρά θέματα που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία αλλά και τις μετατάξεις του Ψ.Ν.Τ.

Η Πρόεδρος Συλλόγου Προσωπικού Ψ.Ν.Τ Μαρινάκου Ευαγγελία τόνισε ότι υπάρχει μεγάλη έλλειψη προσωπικού όπου δεν  μπορεί να κρατήσει τις 90 κλίνες της Περιφέρειας όταν τα τμήματα είναι σε πληρότητα και τόνισε ότι παράνομα γίνονται μετακινήσεις προς το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, τη στιγμή που υπάρχει τεράστια έλλειψη προσωπικού.

Οι εργαζόμενοι έχουν ζητήσει από την υπηρεσία να δοθούν τα οφειλόμενα ρεπό αλλά οι τομεάρχες αποτρέπουν τους προϊστάμενους να τα δώσουν.

«Θέλουμε να βρούμε έναν τρόπο ώστε να αποζημιωθούν οι υπάλληλοι εφ' όσον δεν μπορούν πάρουν τα νόμιμα ρεπό τους», αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Μαρινάκου.

Επίσης, γίνεται λόγος και για τις δυσκολίες στη λειτουργιά του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου τη στιγμή που υπάρχουν απλήρωτοι λογαριασμοί και απλήρωτα ενοίκια του 2012 καθώς επίσης και τιμολόγια, κοινόχρηστα και ΔΕΗ που δεν έχουν πληρωθεί.

«Απορούμε πώς δε μας έχουν κάνει έξωση», λένε χαρακτηριστικά οι εργαζόμενοι.