Όχι άλλο αίμα, τονίζουν σε ανακοίνωσή τους οι γονείς του Γιώργου Φουντούλη, που δολοφονήθηκε την Παρασκευή το βράδυ στο Νέο Ηράκλειο, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Σε ανακοίνωσή τους, οι γονείς του θύματος τονίζουν πως το παιδί τους «πότισε την άσφαλτο, όχι άλλο αίμα, ούτε τιμή» και πως γνωρίζουν την «ακεραιότητα και την εντιμότητά» του. Παράλληλα, ζητούν να μην παρευρεθεί στην κηδεία «κανένας πολιτικός από κανένα κόμμα», σημειώνοντας ότι θέλουν οι φίλοι του γιου τους να είναι παρόντες «όχι σαν χρυσαυγίτες, αλλά σαν φίλοι που θέλουν να τιμήσουν το φίλο τους».

Η οικογένεια του Γιώργου Φουντούλη ζητά, αντί στεφάνων και λουλουδιών, όποιος επιθυμεί να δώσει χρήματα για την ενίσχυση του ιδρύματος όπου φοιτά η αδελφή του θύματος, Ειρήνη, η οποία έχει ειδικές ανάγκες. Η κηδεία θα γίνει από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παλαιού Ηρακλείου, στις 15:00 το απόγευμα της Δευτέρας.

Όσον αφορά την κηδεία του Μανώλη Καπελώνη, του άλλου παιδιού που έπεσε νεκρός την Παρασκευή το βράδυ, θα γίνει στην Αρτέμιδας.