Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε σήμερα ο Μάνος Καπελώνης στην Αρτέμιδα, ενώ στις 3.00 το μεσημέρι είναι η κηδεία του Γιώργου Φουντούλη. Η δολοφονία των δύο νέων το βράδυ της Παρασκευής έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο έχει προκαλέσει σοκ ενώ οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό των εκτελεστών συνεχίζεται.

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Μάνο Καπελώνη στο Ναό της Υπαπαντής στην Αρτέμιδα. 

Η οικογένεια του Γιώργου Φουντούλη ζήτησε να μην παραβρεθεί κανένας πολιτικός στην κηδεία του παιδιού τους, κλείνοντας με ηχηρό τρόπο την «πόρτα» στη Χρυσή Αυγή.

Σε ανάρτησή του στο Facebook την Κυριακή, έγραψε:

«Την Δευτέρα 4-11-2013 θα αποχαιρετήσουμε το αγαπημένο μας παιδί Γιώργο Φουντούλη από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Ηράκλειο στις 3μμ. Οι γονείς του θέλουν να παρευρεθούν όλοι οι φίλοι του Όχι σαν χρυσαυγίτες αλλά σαν φίλοι που θέλουν να τιμήσουν τον φίλο τους. Δεν θέλουμε ΑΙΜΑ, το παιδί μας πότισε την άσφαλτο με το αίμα του, ούτε ΤΙΜΗ γνωρίζουμε την ακεραιότητα και την εντιμότητα του παιδιού μας.

Η οικογένεια δεν επιθυμεί να παρευρεθεί ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ. Η οικογένεια δεν επιθυμεί στεφάνια και λουλούδια και αντί για αυτό στην είσοδο του Ναού θα υπάρχει ένα κουτί που μπορεί όποιος θέλει αυτά τα χρήματα που θα έδινε για λουλούδια ή στεφάνι να τα δώσει για την ενίσχυση του ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ στο οποίο φοιτά η ΕΙΡΗΝΗ η ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ».