Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Ηράκλειο, τελέστηκε σε έντονο κλίμα συγκίνησης η κηδεία του Γιώργου Φουντούλη, ενός εκ των δύο νεκρών της φονικής επίθεσης, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Πλήθος κόσμου προσήλθε στο νεκροταφείο Παλαιού Ηρακλείου για να πει το τελευταίο αντίο στον άτυχο 26χρονο. Κατά τη λήξη της νεκρώσιμου ακολουθίας ο ιερέας ανέφερε «ο Θεος να αναπαύσει την ψυχή αυτού του παιδιού και να μην επιτρέψει άλλον τέτοιο άδικο θάνατο».

Η οικογένεια του Φουντούλη νωρίτερα κάλεσε όλους τους φίλους να παρευρεθούν, κατέστησε ωστόσο σαφές ότι δεν επιθυμεί την παρουσία πολιτικών καθώς δεν ήθελε να δοθεί «πολιτικό χρώμα στην κηδεία του παιδιού τους». Στο πλαίσιο αυτό, η οικογένεια όταν είδε στο νεκροταφείο αντιπροσωπεία μελών - όχι βουλευτών- της Χρυσής Αυγής τους ζήτησαν ευγενικά να αποχωρήσουν. Διακριτική ήταν επίσης και η παρουσία της Αστυνομίας.

Η συγκίνηση ήταν έντονη σε όλη της διάρκεια της κηδείας και κατά την ταφή, οι παρευρισκόμενοι αφού φώναξαν «Αθάνατος» τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο.