Συνεχίζουν τις καταγγελίες τους που συνοδεύονται από φωτογραφικό υλικό οι ειδικευόμενοι γιατροί του νοσοκομείου Ευαγγελισμός. Με νέες τους αναρτήσεις στο facebook ανέβασαν φωτογραφίας από τους διαδρόμους και τους θαλάμους νοσηλείας στο νοσοκομείο. 

Όπως χαρακτηριστικά γράφουν στη φωτογραφία από τους διαδρόμους όπου δεν υπάρχουν ράντζα: «Μια ευχάριστη έκπληξη συναντήσαμε μετά από γενική εφημερία: τους διαδρόμους των παθολογικών κλινικών με ελάχιστα ράντσα! Δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες εικόνες βέβαια, και ήμασταν λίγο καχύποπτοι…». 

Στη συνέχεια ανάρτησαν μια φωτογραφία από το εσωτερικό ενός θαλάμου, όπου η κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη και όπως ισχυρίζονται έβαλαν όλους τους ασθενείς στους θαλάμους ώστε να μην υπάρχουν ράντζα στους διαδρόμους. 

Οι ειδικευόμενοι γιατροί σχολίασαν: «…μέχρι που κοιτάξαμε ΜΕΣΑ στους θαλάμους, οπότε διαπιστώσαμε ότι (προκειμένου να μην φαίνονται στο διάδρομο) έχουν στριμώξει σαν τις σαρδέλες στην κονσέρβα τους ασθενείς μέσα σε κάθε δωμάτιο.

Οκτώ σε κάθε θάλαμο. Συν 1-2 επισκέπτες ανά ασθενή, με τις ξαπλώστρες «παραλίας» (για να ξεκουραστούν κάπου τα βράδια). Σα να σκουπίζεις της σκόνη κάτω από το χαλί
Μετά συζητάμε με επιστημονικό ύφος για τις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις που ανθίζουν στην Ελλάδα…»