Έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα προκάλεσε η πρωινή νεροποντή που έπληξε την Αττική, ενώ δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική για κοπές δέντρων.

Στις 4 τα ξημερώματα μία νταλίκα «δίπλωσε» στο ύψος της γέφυρας Ροσινιόλ, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Ο οδηγός της νταλίκας δεν τραυματίστηκε, ενώ από τύχη το όχημα δεν έπεσε πάνω σε άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο.

Η κίνηση των οχημάτων μέχρι της 7 το πρωί διεξάγονταν από δύο λωρίδες κυκλοφορίας. Αυτή την ώρα (07.20) η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της τροχαίας, ενώ γερανός απομάκρυνε το όχημα από το οδόστρωμα.

Προβλήματα ωστόσο λόγω της βροχής με αυξημένη κίνηση παρατηρούνται τόσο στην άνοδο της Συγγρού, όσο και στην παραλιακή και στα δύο ρεύματα, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση και στην κάθοδο της Κηφισίας.

Από τις 3.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης, η πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχθεί 14 κλήσεις για κοπές δέντρων.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 14 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 23 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 13 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, που κατά περιόδους ενδέχεται να είναι ισχυρές, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Ν. Ευβοϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι και μετά.

Νεφώσεις με βροχές και πιθανόν καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση από το βράδυ, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις, αλλά από το μεσημέρι και μετά θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νοτιοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θυελλώδεις, με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα και μετά. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι, στρεφόμενοι σταδιακά σε βορειοδυτικούς μέτριους και στα ανοιχτά ισχυρούς.