Εφιαλτικές στιγμές πέρασαν οι κάτοικοι της κοινότητας Κομπηγάδι του δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας, από την επιδρομή δυο αδίστακτων κακοποιών που εισέβαλαν μέσα σε λίγη ώρα σε τρία σπίτια.

Οι δράστες απείλησαν να ακρωτηριάσουν τα θύματα και στη συνέχεια τα έδεσαν χειροπόδαρα για να τα ληστέψουν ανενόχλητοι.

Οι εισβολείς μπήκαν πρώτα σε ένα σπίτι του οποίου οι ιδιοκτήτες έλειπαν, αλλά δεν βρήκαν κάτι να κλέψουν και έφυγαν άπρακτοι. Όμως, δεν εγκατέλειψαν τα σχέδιά τους. 

Αμέσως μετά, τοποθέτησαν μια σκάλα στον εξωτερικό τοίχο του σπιτιού μιας ηλικιωμένης και μπήκαν μέσα σπάζοντας με λοστό το τζάμι της κουζίνας. 

Την χτύπησαν με ένα ρόπαλο όταν προσπάθησε να βάλει τις φωνές και την έδεσαν με λωρίδες που έκοψαν από ένα σεντόνι. Όμως, ούτε εκεί βρήκαν κάτι αξίας και έφυγαν αφήνοντας δεμένη την άτυχη γυναίκα.

Στη συνέχεια, εισέβαλαν στο διπλανό σπίτι όπου απείλησαν με όπλο και μαχαίρι έναν άνδρα και την ηλικιωμένη μητέρα του, την οποία απείλησαν να της κόψουν τα δάχτυλα με το μαχαίρι και να πυροβολήσουν το γιο της, αν δεν τους έλεγε που έκρυβε χρήματα. 

Η γυναίκα δεν είχε παρά μόλις 50 ευρώ, τα οποία οι δράστες άρπαξαν μαζί με ένα κινητό και τράπηκαν σε φυγή με αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όταν τα θύματα απελευθερώθηκαν, ειδοποίησαν την Αστυνομία που εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τους «σκληρούς» κακοποιούς, χωρίς όμως να καταφέρει να ανακαλύψει τα ίχνη τους.

TAGS