Την αγανάκτηση της οικογένειας του Παύλου Φύσσα έχει προκαλέσει η αφίσα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ για την επέτειο του Πολυτεχνείου που «χρησιμοποιεί» τη φωτογραφία του δολοφονημένου νεαρού. 

Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 Γιώργος Μαραγκός: «Η αφίσα προκάλεσε έκπληξη, οργή και αγανάκτηση στην οικογένεια. Δεν τους ανήκει ο Φύσσας για να τον βάζουν στις κομματικές τους αφίσες. Ο Παύλος ήταν βαθιά αντιμνημονιακός, με βαθιές αριστερές ιδέες και πεποιθήσεις, πλήν όμως δεν άνηκε σε κανένα κόμμα και σε καμία παράταξη. Καπηλεύθηκαν το θάνατό του. Καταδικάζουμε πολιτικά την ενέργεια αυτή και τους παραδίδουμε στην κρίση του ελληνικού λαού» κατέληξε ο δικηγόρος. 

Στην αφίσα κάτω από τα λόγια του Ανδρέα Παπανδρέου και δίπλα από τις φωτογραφίες των Γρηγόρη Λαμπράκη, Σωτήρη Πέτρουλα και Νίκου Τεμπονέρα, υπάρχει το πρόσωπο του Παύλου Φύσσα. 

Με μήνυμα «σήμερα πεθαίνει ο φασισμός» και «η Δημοκρατία, η Ελευθερία, η Εθνική Υπερηφάνεια δεν είναι ποτέ δώρο. Είναι απόκτημα και αποκτάται με αγώνα κάθε μέρα. Είναι θέμα μόνιμου Αγώνα», που είχε πει ο  Ανδρέας Παπανδρέου, η αφίσα έχει ήδη δεχθεί έντονη κριτική, κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.