Και νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ καθώς έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχίσουν να πλήττουν τη χώρα μέχρι την Παρασκευή. 

Συγκεκριμένα οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα θα επηρεάσουν το Ιόνιο (εκτός της Κέρκυρας)  και την Πελοπόννησο, ενώ από το βράδυ τα φαινόμενα θα επεκταθούν στη Στερεά Ελλάδα, την Αττική, την Εύβοια και τη νύχτα τις Δυτικές Κυκλάδες και τη Δυτική Κρήτη. 

Αύριο Πέμπτη σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα επηρεάσουν σχεδόν στο σύνολό της τη χώρα και συγκεκριμένα το Ιόνιο (εκτός της Κέρκυρας), τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη Στερεά, την Αττική, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και σταδιακά το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. 

Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σταδιακά από το Ιόνιο και μέχρι το βράδυ στις ηπειρωτικές περιοχές και τις Σποράδες και τη νύχτα στις Κυκλάδες και την Κρήτη. 

Το κύμα κακοκαιρίας θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής πλήττοντας κυρίως τα Δωδεκάνησα και τις νοτιότερες περιοχές των νησιών του ανατολικού Αιγαίου.