current views are: 1

15 Νοεμβρίου 2013
Δημοσίευση09:10

Ετοίμαζαν να… πουλήσουν 22χρονη

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί του Κιλκίς σε τρεις υπηκόους Βουλγαρίας ηλικίας 39, 38 και 52 ετών, για σωματεμπορία.

Δημοσίευση 09:10’
αρθρο-newpost

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί του Κιλκίς σε τρεις υπηκόους Βουλγαρίας ηλικίας 39, 38 και 52 ετών, για σωματεμπορία.

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί του Κιλκίς σε τρεις υπηκόους Βουλγαρίας ηλικίας 39, 38 και 52 ετών, για σωματεμπορία.

Στο Πολυκάστρο του Κιλκίς, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και συνελήφθη ο 39χρονος Βούλγαρος καθώς και οι δύο ομοεθνείς του καθώς ετοίμαζαν την αγοραπωλησία μίας 22χρονης Βουλγάρας με σκοπό την πορνεία.

Οι προαναφερόμενοι, οι οποίοι κρατούσαν παράνομα την 22χρονη, θα αποκόμιζαν από την αγοραπωλησία το ποσό των 2.700 ευρώ.

Στην κατοχή τους, αλλά και σε έρευνες των σπιτιών τους παρουσία δικαστικού λειτουργού σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα, ένα Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο και ένα αεροβόλο τύπου κυνηγετικού όπλου.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για το αδίκημα της σωματεμπορίας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και για παράνομη οπλοκατοχή.

Επιπλέον, σε βάρος του 39χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή ανωμοτί κατάθεση, αντίσταση και απειλή, αδικήματα που διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής προανάκρισης.

Η 22χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται. Στην 22χρονη γνωστοποιήθηκαν όλες οι περί προστασίας και παροχής βοήθειας διατάξεις, ενώ θα φιλοξενηθεί σε μονάδα Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης ή ειδικό κέντρο φιλοξενίας.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς, ενώ ερευνάται η συμμετοχή των συλληφθέντων και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις, καθώς και το εύρος της εγκληματικής τους δραστηριότητας.


σχετικα αρθρα