Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές βροχές στη Στερεά, την Βορειοανατολική Πελοπόννησο, την Εύβοια και τη Βόρεια Κρήτη, περιμένουμε για σήμερα Σάββατο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 13 έως 16 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 10 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στις υπόλοιπες περιοχές. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στον Πατραϊκό σχεδόν θυελλώδεις.

Παροδικές νεφώσεις περισσότερο αυξημένες στα βόρεια του νομού, με πιθανή ασθενή βροχή, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί στο Σαρωνικό και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Συννεφιά περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς.

Το σκηνικό του καιρού θα είναι το ίδιο και την Κυριακή. Αναλυτικά, στις 17 Νοεμβρίου, περιμένουμε τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια με σποραδικές βροχές στη Βόρεια Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένουμε νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στο Ιόνιο. 

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένιση.  Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ και πρόσκαρια στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.