Τραγελαφικές καταστάσεις εκτυλίχθηκαν  στην περιοχή του Βιοτεχνικού Πάρκου της Πάτρας και στους δρόμους των Δεμενίκων , με πρωταγωνιστές τα μέλη τριμελούς οικογένειας.

Κάτοικοι της περιοχής έκπληκτοι αντίκρισαν τις βραδινές ώρες,  δυο γυναίκες,  να δέρνουν με τακούνια και να βρίζουν , έναν άνδρα ,ο οποίος δεν μπορούσε να γλυτώσει από τα χέρια τους.

Η αρχική απορία μετατράπηκε σε ζωντανή διασκέδαση , όταν διαπιστώθηκε , πως οι δυο γυναίκες ήταν μάνα και κόρη και το …θύμα δεν ήταν άλλο από το σύζυγο και πατέρα.

Από τις φωνές και το λεκτικό στόλισμα έγινε αντιληπτό, πως λίγο νωρίτερα ο άντρας είχε «συλληφθεί  να έχει μέσα στο αυτοκίνητό του  νεαρή καλλίγραμμη από την Αλβανία, με την οποία βρισκόταν σε ερωτικές περιπτύξεις .

Η …αυτοκινούμενη ερωτική φωλιά ήταν σταθμευμένη σε οικόπεδο στις εκτάσεις που καταλαμβάνει το Βιοτεχνικό Πάρκο της Πάτρας.

Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που άνοιξε η πόρτα  του αυτοκινήτου, με τις δυο γυναίκες να την αρπάζουν από τα μαλλιά και να την πετάνε κακήν κακώς  έξω και τη νεαρή να τρέχει ημίγυμνη για να γλιτώσει τα χειρότερα.

Ακολούθησε η διαπόμπευση του πατέρα και συζύγου ο οποίος δέχθηκε τη συντονισμένη επίθεση των δύο γυναικών.

TAGS