Συνελήφθησαν, από χθες το απόγευμα έως σήμερα τα ξημερώματα, στις περιοχές της Χαλκίδας και της Αυλίδας Ευβοίας τρία άτομα, ηλικίας 38, 31 και 30 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, χθες το απόγευμα στη Χαλκίδα, συνελήφθη ο 38χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 20 ναρκωτικά δισκία, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Στην δεύτερη περίπτωση, χθες το βράδυ στην Αυλίδα Ευβοίας, συνελήφθη ο 31χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, βάρους (2,1) γραμμαρίων.

Στην τρίτη περίπτωση, σήμερα τα ξημερώματα στη Χαλκίδα, συνελήφθη ο 30χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε., βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, βάρους (0,3) γραμμαρίου.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.