Σύσκεψη για την εγκληματικότητα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης παρουσία των πρυτανικών αρχών θα γίνει την Παρασκευή στην εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. 

Οπως έγινε γνωστό στο γραφείο του προϊσταμένου της εισαγγελίας  Ευάγγελου Μαδεμλή θα παραβρεθούν ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ Ιωάννης Παντής, στελέχη του ΣΔΟΕ καθώς και αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Για το θέμα της εγκληματικότητας μέσα και γύρω από τους χώρους του ΑΠΘ υπάρχει ήδη αλληλογραφία μεταξύ του πανεπιστημιακού ιδρύματος και των πρυτανικών αρχών ενώ για έξαρση εγκληματικότητας με επίκεντρο τους χώρους του πανεπιστημίου κάνουν λόγο και οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα ο πρύτανης του ΑΠΘ Γιάννης Μυλόπουλος διαψεύδοντας ότι συναντήθηκε με τον προϊσταέμενο της εισαγγελίας για το συγκεκριμένο θέμα δήλωσε: «Έχουμε άριστη συνεργασία με τις εισαγγελικές Αρχές στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και της διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών που απασχολεί και ταλαιπωρεί την Πανεπιστημιούπολη του ΑΠΘ».