Τον προσωπικό της Γολγοθά ανεβαίνει η οικογένεια της Νάσιας Λαμπίρη, της «Μις Γιανγκ Πελοπόννησος 2012», η οποία διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο.

Η μητέρα της 18χρονης κοπέλας άνοιξε την καρδιά της στο Star εξιστορώντας τη τραγική ιστορία που επιφύλασσε στην οικογένεια η μοίρα:

«Το παιδί ξαφνικά μέσα σε 1,5 μήνα αρρώστησε. Μία νευρολόγος θεώρησε απαραίτητο να γίνει αξονική και βρέθηκε όγκος στο κεφαλάκι του. Το εξετάσανε, το ψάξανε και βρήκανε ότι είναι πολύ επικίνδυνος γιατί είναι κοντά στον οπτικό φλοιό. Μετά από πολύ καιρό μου δώσανε εξιτήριο και το πήρα το παιδί σπίτι, χωρίς να μου πουν οποιονδήποτε κίνδυνο, και ξαφνικά το παιδί μου στην εβδομάδα μέσα, χωρίς να ξέρω εγώ τι είχε πάθει, δεν ήτανε καλά και έπαθε υδροκεφαλία, γέμισε λέει υγρό το κεφαλάκι του από τον όγκο και πίεζε, κι αν δεν το χειρουργούσαν σε μία ώρα θα πέθαινε το παιδί».

Σύμφωνα με το star,gr, οι πιθανότητες να βγει σώα από το απαραίτητο χειρουργείο η Νάσια ανέρχονται στο 85%, αλλά αυτή η αβεβαιότητα του 15% φοβίζει πολύ τη μητέρα της, η οποία κάνει έκκληση για βοήθεια από όποιον γιατρό μπορεί να της εγγυηθεί ότι το παιδί της θα γίνει σίγουρα καλά:

«Μου δίνουν 15% ότι θα πεθάνει το παιδί στο χειρουργείο. Εγώ δεν μπορώ να το βάλω στο χειρουργείο με 15%. Δεν μπορώ να υπογράψω εγώ τέτοιο πράγμα. Καμιά μάνα δεν θα υπέγραφε».