current views are: 2

20 Νοεμβρίου 2013
Δημοσίευση14:59

Xτενίσματα για να δείχνεις 10 χρόνια μικρότερη

Ξέχνα τις ειδικές θεραπείες για σφριγηλή επιδερμίδα και εξάλειψη των ρυτίδων έκφρασης: Το μυστικό για να δείχνεις νεότερη και πιο λαμπερή κρύβεται στα… μαλλιά σου!

Δημοσίευση 14:59’
αρθρο-newpost

Ξέχνα τις ειδικές θεραπείες για σφριγηλή επιδερμίδα και εξάλειψη των ρυτίδων έκφρασης: Το μυστικό για να δείχνεις νεότερη και πιο λαμπερή κρύβεται στα… μαλλιά σου!

Ξέχνα τις ειδικές θεραπείες για σφριγηλή επιδερμίδα και εξάλειψη των ρυτίδων έκφρασης: Το μυστικό για να δείχνεις νεότερη και πιο λαμπερή κρύβεται στα… μαλλιά σου!

Το «βαρύ» styling, το έντονο κρεπάρισμα, οι πολύ κλασσικές και old fashion αποχρώσεις στα μαλλιά μπορεί να σε κάνουν να φαίνεσαι πολύ μεγαλύτερη απ’ ότι είσαι! Πόνταρε σε φυσικά χρώματα και ανέμελα χτενίσματα για να αποκτήσεις ένα νεανικό και φρέσκο λουκ.

Για σίγουρη επιτυχία, πόνταρε σε 1 από τα 6 παρακάτω hair looks και σίγουρα όλοι θα νομίζουν ότι απέκτησες νέα αισθητικό που κάνει.. μαγικά!

1 Η σφιχτή κοτσίδα:
Μην τη φοβάσαι! Ανάδειξε το όμορφο πρόσωπό σου και μην προσπαθείς να «καλύψεις» τυχών ρυτίδες έκφρασης και σημάδια χρόνου με τα μαλλιά σου. Η πιο όμορφη γυναίκα είναι εκείνη που δεν έχει κόμπλεξ αλλά αυτοπεποίθηση για τον εαυτό της.

2 Το μακρύ, ίσιο καρέ:
Κλασικό και αγαπημένο κούρεμα που ταιριάζει σε γυναίκες κάθε ηλικίας! Είναι η πιο safe επιλογή για να δείξεις πιο νεανική και μοντέρνα, σε αντίθεση με τα πολύ μακριά μαλλιά που είναι λίγο επίφοβα για γυναίκες άνω των 40. 

3 Επιμελώς ατημέλητος κότσος:
Αν έχεις ένα formal event, ζήτα από τον κομμωτή σου ένα παρόμοιο hairstyle με αυτό της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και μην διανοηθείς να τον αφήσεις να σου κάνει το κλασσικό λουκ με τον σούπερ έξτρα όγκο στην κορυφή και τις παλιομοδίτικες, αυστηρές μπούκλες στις άκρες…

4 Natural Wavy:
Όσο πιο φυσικό το λουκ σου, τόσο καλύτερα! Οι χαλαρές μπούκλες είναι ένα απόλυτα θηλυκό χτένισμα, που παράλληλα θυμίζει την πιο αθώα και ρομαντική ηλικία της γυναίκας. Υιοθέτησε το συγκεκριμένο hairstyle από το πρωί μέχρι το βράδυ, όποια ηλικία και να έχεις.

5 Soft αποχρώσεις:
Το πλατινέ, το σκούρο μαύρο, και γενικά τα πολύ «απόλυτα» χρώματα στα μαλλιά είναι ένα τεράστιο DON’T για όλες τις γυναίκες! Πόνταρε σε φυσικές αποχρώσεις, γλυκές ανταύγειες, soft βαφές που θα έχουν ένα natural αποτέλεσμα που δεν δείχνει εξεζητημένο.

6 Πλεξούδες:
Ταυτίζονται με την πιο γλυκιά και ρομαντική πλευρά της γυναίκας! Άσε που φέτος αποτελούν την πιο hot τάση στα μαλλιά… Τόλμησε σε μια πλεξούδα-στεφάνι, έναν ιδιαίτερο κότσο με βάση τo girly look και φρόντισε να βρεις την κατάλληλη ισορροπία για να δείχνεις νεότερη και όχι… έφηβη!


σχετικα αρθρα