Πρωταφανείς καταγγελίες φαίνεται πως έχει στα χέρια της και εξετάζει η εισαγγελέας Πατρών σχτικά με το Σκαγιοπούλειο Ίδρυμα της Πάτρας. 

Σύμφωνα με τον Ελευθέρο Τύπο καταγγέλλων, όπως λένε οι πληροφορίες από το patrastimes.gr, αναφέρεται σε σεξουαλική κακοποίηση νεαρού τροφίμου από άλλον τρόφιμο μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά και από άγνωστο δράστη στη διάρκεια της κατασκήνωσης το καλοκαίρι που πέρασε.

Επιπλέον, η μυστηριώδης καταγγελία αναφέρει, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, ότι τα παιδιά γίνονται αποδέκτες σωματικής και ψυχολογικής βίας, ενώ κάποια από αυτά κλείνονται για τιμωρία στην απομόνωση.

Ερωτήματα προκαλεί, επίσης, το σημείο της καταγγελίας, σύμφωνα με το οποίο στην πλειονότητα των παιδιών δίνεται καθημερινά ένα χάπι - φάρμακο με τη δικαιολογία ότι είναι διαταραγμένα, προκειμένου να βρίσκονται σε καταστολή, για να μην δημιουργούν προβλήματα, αλλά και η κατηγορία ότι αδέλφια που είναι τρόφιμοι του Σκαγιοπουλείου και που είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον πατέρα τους, στις γιορτές των Χριστουγέννων, επιστρέφονται στο σπίτι τους, με όποιους κινδύνους μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

TAGS