Εκτεταμένους φορολογικούς ελέγχους σε ιατρεία, επιχειρήσεις και κέντρα διασκέδασης πραγματοποίησε τις τελευταίες μέρες η Οικονομική Αστυνομία στην Αττική, κατά τους οποίους βεβαιώθηκαν αρκετές παραβάσεις σχετικές με τη μη έκδοση αποδείξεων παροχής υπηρεσιών, την ανασφάλιστη εργασία κ.λπ.
 
Ειδικότερα, σε δύο κέντρα διασκέδασης, στη Νέα Σμύρνη και στη Μεταμόρφωση, απασχολούνταν συνολικά 21 άτομα χωρίς ασφαλιστική κάλυψη, ενώ σε άλλο κέντρο στη Γλυφάδα, που λειτουργούσε χωρίς άδεια, διαπιστώθηκε οτι είχαν κόψει 99 αποδείξεις για την είσοδο ισάριθμων πελατών, με το 1/3 της τιμής που πλήρωναν στην πραγματικότητα. Επίσης, δεν έκοβαν αποδείξεις για λουλούδια και δεν διέθεταν μπλοκ με τα φορολογικά στοιχεία.
Στο κέντρο αυτό συνελήφθη ο 46χρονος υπεύθυνος, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
 
Φορολογικές παραβάσεις διαπιστώθηκαν και σε βάρος δύο γιατρών, ενός γυναικολόγου- μαιευτήρα στις Αχαρνές και ενός οδοντιάτρου στον Πειραιά, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, ενώ για όλες τις περιπτώσεις ενημερώθηκαν οι αρμόδιες ΔΟΥ, ΙΚΑ ΕΤΑΜ και Σ.ΕΠ.Ε. για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.