Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται από χτες το απόγευμα ο νεαρός Δ.Β., ο οποίος καταζητούνταν εδώ και καιρό για 15 τουλάχιστον ληστείες σε τράπεζες αλλά και για συμμετοχή σε κυκλώματα της νύχτας που δρούσαν στην Πάτρα.

O νεαρός πέρασε χτες το απόγευμα την πόρτα της ΓΑΔΑ και παραδόθηκε. «Είπε ότι επειδή αναζητούνταν ένιωθε πίεση και έτσι αποφάσισε να παραδοθεί» σημείωσαν χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο συλληφθείς είχε τραυματιστεί ελαφρά κατά τη διάρκεια της αιματηρής συμπλοκής τον Απρίλιο του 2013 έξω από καφετέρια στην οδό Ανθείας 181, στην περιοχή Ζαρουχλέικα στην Πάτρα.

Τότε νεκρός από τα πυρά του Α. Φράγκου είχε πέσει ο Πάνος Τσίρκας.

Αστυνομικές πηγές είχαν αναφέρει ότι η βεντέτα μεταξύ των αδερφών Φράγκου και του Πάνου Τσίρκα κρατούσε καιρό τώρα.

Ξημερώματα Τετάρτης 16 Απριλίου, έξω από το νυχτερινό κέντρο «Μπιζού» επί της οδού Σαχτούρη στην Πάτρα, πέφτει νεκρός από τα πυρά εκτελεστών ο αθλητής του χάντμπολ Βασίλης Σινούρης (που βρέθηκε σε λάθος τόπο και λάθος χρόνο), ενώ ο Κωνσταντίνος Φράγκος τραυματίζεται σοβαρά και αργότερα καταλήγει.

Τέσσερις ημέρες μετά και μάλιστα μέρα μεσημέρι, σε αντίποινα για τη δολοφονία του Κ. Φράγκου, ο αδελφός του δολοφονηθέντα Αλέξης Φράγκος εντοπίζει στην οδό Ανθείας και γαζώνει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο Πάνος Τσίρκας ο Νίκος Ντάντης και ο Δ. Β. Ο πρώτος πεθαίνει ακαριαία και ο δεύτερος τραυματίζεται σοβαρά και πεθαίνει αρκετά 24ωρα αργότερα, ενώ ο νεαρός διαφεύγει με ελαφρά τραύματα.

Οι δύο είχαν θεωρηθεί ως εμπλεκόμενοι για τη δολοφονία έξω από το νυχτερινό κέντρο της Πάτρας, αλλά η δικογραφία που έχει ήδη σταλεί από την Αστυνομία στον ανακριτή δεν έχει μέχρι σήμερα καταλήξει σε άσκηση ποινικών διώξεων.

TAGS