current views are: 1

25 Νοεμβρίου 2013
Δημοσίευση17:32

Αστυνομικές επιχειρήσεις στη Θεσσαλία

Εκτεταμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο τεραήμερο στις περιοχές των Αστυνομικών Διευθύνσεων Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Δημοσίευση 17:32’
αρθρο-newpost

Εκτεταμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο τεραήμερο στις περιοχές των Αστυνομικών Διευθύνσεων Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Εκτεταμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο τεραήμερο στις περιοχές των Αστυνομικών Διευθύνσεων Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας. Προσήχθησαν 493 άτομα από τα οποία οι 324 ημεδαποί και οι 169 αλλοδαποί

Επίσης ελέγχθηκαν 5.151 οχήματα και 6.776 άτομα και συνελήφθησαν 45 για διάφορα ποινικά αδικήματα, ανάμεσα στα οποία παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, περί αλλοδαπών, παραβάσεις του τελωνειακού κώδικα, του νόμου περί όπλων, κλοπές, πλαστογραφία καθώς και του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας από το Μάιο μέχρι και (20-11-2013) στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, διέπραξαν συνολικά 183 κλοπές μετασχηματιστών, καθώς και καλωδίων παροχής από ηλεκτρολογικούς πίνακες υποσταθμών του δικτύου της Δ.Ε.Η).

Επίσης διαπιστώθηκαν και βεβαιώθηκαν συνολικά 1.797 διοικητικές παραβάσεις, για τις οποίες ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Διοικητικές – Δημοτικές Αρχές, από τις οποίες οι 150 αφορούν παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος και οι 1.647 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.),

Κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών, όπλα, χρηματικά ποσά, λαθραίος καπνός και είδη παρεμπορίου.
Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στους κατά τόπους αρμόδιους Εισαγγελείς.

 


σχετικα αρθρα