Θλίψη και αγωνία επικρατεί στη Ρόδο, η οποία μετράει τις πληγές της μετά την σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε το νησί και κόστισε τη ζωή μέχρι στιγμής σε τρία άτομα. 

Χθες οι συγγενείς του 50χρονου εκπαιδευτικού που αγνοείται από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής μετέβησαν στη Ντάτσα της Τουρκίας προκειμένου να αναγνωρίζουν το πτώμα που εντοπίστηκε από ψαρά στα τουρκικά παράλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ροδιακής, φαίνεται ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να πρόκειται για τον 50χρονο εκπαιδευτικό, καθώς η αδελφή του ξέσπασε σε κλάματα όταν οι τουρκικές αρχές της έδειξαν φωτογραφία με τα παπούτσια που βρέθηκαν στην σορό, τα οποία αντιστοιχούν στο νούμερο που φόραγε και ο αγνοούμενος. 

Παράλληλα από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης παρουσιάστηκαν ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν το νησί και προκάλεσαν εκ νέου προβλήματα, κυρίως στις περιοχές Φαληράκι, Καλυθιές, Αφάντου Κολύμπια. Δεκάδες ήταν και οι κλήσεις στην πυροσβεστική υπηρεσία να σπεύσει σε σπίτια για την απάντληση υδάτων. 

Την ίδια στιγμή την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου, Κωνσταντίνου Μπούτσικου προκάλεσε η τραγωδία στη Ρόδο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου παρήγγειλε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθεί ποιοι φέρουν ευθύνες για την καταστροφή.