Την επίθεση ενός νεαρού άνδρα στο σπίτι του οποίου πήγαν αστυνομικοί προκειμένου να προχωρήσουν σε έλεγχο, δέχθηκαν οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή της Οβρυάς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός επιτέθηκε με ιδιαιτέρως άγριες διαθέσεις προς τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει με σιδηρογροθιά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έρευνες γίνονταν με την παρουσία εισαγγελικού λειτουργού.

Οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο δράστης συνελήφθη με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών δυνάμεων που κατέφθασαν στο σημείο προς ενίσχυση.

Τελικά η έρευνα στο σπίτι πραγματοποιήθηκε και σε αυτή εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα όπλο, φυσίγγια και μία κουκούλα τύπου φουλ φέις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, της έρευνας στο σπίτι προηγήθηκε η σύλληψη του αδελφού αλλά και του πατέρα του νεαρού. Κατά την διάρκεια της απολογίας προέκυψε ότι σε βάρος τους υπήρχε και μία καταδικαστική απόφαση. Τότε ο νεαρός, αντέδρασε, υπήρξε λογομαχία με αστυνομικούς και ακολούθησε η σύλληψή του με την κατηγορία της αντίστασης κατά αρχής.

Τα δύο αδέλφια είναι γνωστά στις αστυνομικές αρχές, καθώς φέρονται κατά το παρελθόν τα ονόματά τους να εμπλέκονται στην υπόθεση των κυκλωμάτων της νύχτας.

Ο δράστης έχει μεταφερθεί στο κεντρικό κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης στην οδό Ερμού, όπου και κρατείται.