Την υποψηφιότητά του για περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ανακοίνωσε σήμερα ο Θανάσης Γιαννόπουλος από τη Λαμία. Ο ίδιος, όπως ανακοίνωσε, ξεκινά τη συγκρότηση ψηφοδελτίου ανεξάρτητα από το τι θα κάνει και ποια επιλογή θα έχει η ΝΔ.

«Θέλω να πω ότι δεν είμαι προπετής ούτε επιθυμώ με την ανακοίνωσή μου αυτή να προκαταλάβω ενδεχόμενες άλλες επιλογές» σχολίασε ο ίδιος αποφεύγοντας ωστόσο να κάνει ιδιαίτερη αναφορά σε πιθανές άλλες υποψηφιότητες.

«Λόγω του ότι δεν έχω κανένα προσωπικό μηχανισμό εάν θέλω να είμαι συνεπής με τους πολίτες, εάν θέλω να είμαι αποτελεσματικός σε αυτά που πρόκειται να προγραμματίσω μπορεί ήδη να είναι και αργά» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Γιαννόπουλος απαντώντας με αυτόν τον τρόπο σε δηλώσεις στελεχών κυρίως της ΝΔ που θεωρούσαν ότι είναι επιβεβλημένο να περιμένει.

Ο ίδιος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε πολιτικούς του φίλους σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λαμίας υπερασπίστηκε μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα, πολυσυλλεκτική, «ανεξάρτητα από τις οποιεσδήποτε επιλογές της ΝΔ».

Ο Θανάσης Γιαννόπουλος και στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές είχε εκδηλώσει την πρόθεση να είναι υποψήφιος «αλλά τελικά δεν ευδοκίμησε» όπως είπε σήμερα ο ίδιος για να συμπληρώσει «θα μπορούσα να πω αυτό που λέει και ο λαός μας "κάθε εμπόδιο για καλό''».