current views are: 1

29 Νοεμβρίου 2013
Δημοσίευση09:09

ΣΟΚ: Έσφαξε με μαχαίρι 43χρονη επιχειρηματία στην Πάτρα

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της στυγνής δολοφονίας μιας 43χρονης γυναίκας, γνωστής επιχειρηματία στην Πάτρα από έναν 33χρονο αλβανικής καταγωγής στην περιοχή του Ρίου.

Δημοσίευση 09:09’
αρθρο-newpost

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της στυγνής δολοφονίας μιας 43χρονης γυναίκας, γνωστής επιχειρηματία στην Πάτρα από έναν 33χρονο αλβανικής καταγωγής στην περιοχή του Ρίου.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της στυγνής δολοφονίας της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά, γνωστής επιχειρηματία στην Πάτρα από έναν 33χρονο αλβανικής καταγωγής στην περιοχή του Ρίου.

Ο δράστης παρουσιάστηκε στις 8.30 το πρωί στην Αστυνομία με βαμμένα τα χέρια από το αίμα και παραδόθηκε λέγοντας πως δολοφόνησε με τρία χτυπήματα με μαχαίρι την άτυχη γυναίκα στο σπίτι της στην περιοχή Μποζαϊτικα.

Αν και ο 33χρονος δεν έχει δώσει ακόμη έγγραφη κατάθεση στους αστυνομικούς και η έρευνα βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είπε στους αστυνομικούς ότι καβγάδισε άγρια με το θύμα και εν βρασμώ άρπαξε ένα μαχαίρι και της επιτέθηκε. Σύμφωνα με το thebest. gr, o ίδιος ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε σχέση με το θύμα.

Η άτυχη γυναίκα είχε κατάστημα εστίασης στην περιοχή του Ρίο και είναι μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είχε αναλάβει κάποιες εργασίες στο κατάστημα του θύματος, όπως και στην οικία της.

Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο τόπο του εγκλήματος, την βρήκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος, καθώς ο δράστης την χτύπησε στον λαιμό, στο στήθος και στην πλάτη, ενώ το θύμα φαίνεται ότι αντιστάθηκε.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο της δολοφονίας είναι σε εξέλιξη καθώς εξετάζονται ακόμη όλα τα ενδεχόμενα του εγκλήματος. 


σχετικα αρθρα