Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου, του 'Αργους και του Κρανιδίου Αργολίδας, κατά τη διάρκεια της οποίας, έγιναν έλεγχοι σε 140 άτομα και σε 106 οχήματα.

Προσήχθησαν συνολικά 25 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν 7, που κατηγορούνται, δύο για ναρκωτικά, ένας για κλοπή, τρεις για εκκρεμούσες καταδικαστικές αποφάσεις κι ένας αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

Επίσης, εξιχνιάστηκε, από την ασφάλεια Ναυπλίου, μία υπόθεση κλοπής σε υπεραγορά τροφίμων, που σημειώθηκε στις 18 Νοεμβρίου στην Αρχαία Επίδαυρο και για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 26χρονου Αλβανού για κλοπή.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν δύο φυτά χασίς, ύψους 25 εκατοστών, ποσότητα χασίς σε συσκευασίες, βάρους 123 γραμμαρίων, ναρκωτικά χάπια και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Επιπρόσθετα, κατά την επιχείρηση, βεβαιώθηκαν 30 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μία παράβαση για λειτουργία συνεργείου αυτοκινήτων χωρίς την απαιτούμενη άδεια, καθώς και 4 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.