current views are: 4

2 Δεκεμβρίου 2013
Δημοσίευση06:13

Σοκ από τον τραγικό θάνατο της 13χρονης από μαγκάλι στη Θεσσαλονίκη (φωτό)

Τραγικό θάνατο βρήκε το βράδυ της Κυριακής μία 13χρονη από αναθυμιάσεις μέσα στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη.

Δημοσίευση 06:13’
αρθρο-newpost

Τραγικό θάνατο βρήκε το βράδυ της Κυριακής μία 13χρονη από αναθυμιάσεις μέσα στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη.

Σοκ έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο ο τραγικός θάνατος που βρήκε ένα 13χρονο κοριτσάκι, σερβικής καταγωγής, από αναθυμιάσεις που προήλθαν από μαγκάλι στη Θεσσαλονίκη.

Το άτυχο κορίτσι διέμενε μαζί με την 54χρονη άνεργη μητέρα της σε διαμέρισμα στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης, όπου και συνέβη το περιστατικό.

Όπως έγινε γνωστό, το διαμέρισμα δεν διέθετε ηλεκτρικό ρεύμα και το μαγκάλι ήταν το μόνο μέσο θέρμανσης για την μητέρα και την κόρη.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ., χθες γύρω στις 11 το βράδυ το ΕΚΑΒ ενημέρωσε την Άμεση Δράση για περιστατικό αιφνίδιου θανάτου σε διαμέρισμα στην περιοχή της Ξηροκρήνης, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν πεσμένη στο έδαφος την 13χρονη, η οποία, όπως διαπιστώθηκε, ήταν ήδη νεκρή.

Η μητέρα της φέρεται να είχε λιποθυμήσει κι αυτή, αλλά κάποια στιγμή ανέκτησε τις αισθήσεις της, προσπαθώντας να καλέσει σε βοήθεια.

Σύμφωνα με το seleo.gr ο θάνατος της 13χρονης προήλθε από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα, η οποία προκλήθηκε από τις αναθυμιάσεις.

Ταυτόχρονα, όπως μετέδωσε το thestival.gr, η 54χρονη μητέρα ισχυρίζεται ότι είχε ανάψει το μαγκάλι την προηγούμενη ημέρα και όχι την ημέρα του θανάτου της.

Ισχυρίζεται επίσης ότι το βράδυ της Κυριακής κοιμήθηκε μαζί με την κόρη της σε απόσταση ενός μέτρου από το μαγκάλι χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Ελεύθερη και κατηγορούμενη η τραγική μητέρα

Λίγο μετά το μεσημέρι ο εισαγγελέας αποφάσισε να αφήσει ελεύθερη τη μητέρα της άτυχης 13χρονης. 

Ωστόσο, σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια. 

Επίσης, σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας υπαρχει πρόβλημα με τα χαρτιά της 54χρονης γυναίκας, η οποία όπως φαίνεται έμενε παράνομα στη χώρα.

 


σχετικα αρθρα