Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 33χρονος Αλβανός, που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ναταλίας Βουτσινά. 

Στον Arti Janka απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ για λογαριασμό του ορίστηκε αυτεπάγγελτα συνήγορος υπεράσπισης από τον Εισαγγελέα, καθώς κανένα μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών δεν δέχθηκε να τον υπερασπιστεί.

Ο 33χρονος, μετά την έξοδό του από το γραφείο του ανακριτή, απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

Σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, ο 33χρονος δεν εργαζόταν ούτε στο σπίτι, ούτε στην επιχείρηση της οικογένειας, αλλά είχε εργαστεί για περίπου πέντε μέρες, πριν από δύο χρόνια, στην επιχείρηση και όπως προσθέτουν οι ίδιοι, δεν είχαν καμία σχέση μαζί του.

Το τελευταίο αντίο στη 43χρονη μητέρα

Σήμερα το μεσημέρι η οικογένεια και οι φίλοι της 43χρονης την οδήγησαν στην τελευταία της κατοικία.

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό των Αγγέλων στο Α' Νεκροταφείο Πάτρας. Όπως μεταδίδει το patrastimes.gr, εκεί παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, ενώ τραγικές φιγούρες ήταν ο σύντροφος και η κόρη της.

Παράκληση της οικογένειας ήταν, αντί στεφάνων, να γίνουν καταθέσεις υπέρ του ιδρύματος Κιβωτός της Αγάπης και του Ιατρικού Συλλόγου για το Κοινωνικό Ταμείο Αλληλεγγύης.

TAGS