Τρεις νεκροί είναι ο σημερινός τραγικός απολογισμός από τις πυρκαγιές που ξέσπασαν σε τρεις διαφορετικές περιοχές νωρίς το πρωί.

Στην Κομοτηνή, νεκρός στον χώρο του ΟΑΕΔ Κομοτηνής βρέθηκε στις 4.20 ένας 54χρονος. Πρόκειται για τον συντηρητή του αντλιοστάσιου, ο οποίος βρέθηκε με εγκαύματα σε χώρο εκτός του σημείου που ξέσπασε η πυρκαγιά.

Η φωτιά άρχισε από το αντλιοστάσιο στην αποθήκη που ανήκει στον ΟΑΕΔ και γρήγορα επεκτάθηκε, αλλά οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπευσαν γρήγορα στο σημείο.  Από τα πρώτα στοιχεία που συνέλεξε η αστυνομία δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Στον Ασπρόπυργο, νεκρή ανασύρθηκε γυναίκα κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε σπίτι στον Ασπρόπυργο. Η φωτιά ξέσπασε στις 8.40 το πρωί. Πρόκειται για 86χρονη που έμενε στην οδό Αγ. Δημητρίου και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πιθανότατα η πυρκαγιά να προκλήθηκε από κάποιο μέσο θέρμανσης στην προσπάθειά της να ζεσταθεί. H άτυχη γυναίκα έμενε σε ένα παλιό σπίτι υπό άθλιες συνθήκες.

Τέλος, στον Πειραιά, ένας άνδρας έχασε τη ζωή του από φωτιά σε δώμα ξενοδοχείου. Ο 62χρονος ήταν και ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου. Η πυρκαγιά ξέσπασε σε δώμα στην ταράτσα του ξενοδοχείου στην Καστέλα του Πειραιά και ο άνδρας υπέστη σοβαρά εγκαύματα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Βούλας, όπου κατέληξε. 

Στην κατάσβεση της φωτιάς πήραν μέρος 3 οχήματα με 9 πυροσβέστες, ενώ άγνωστα παραμένουν τα αίτια της φωτιάς.Το ξενοδοχείο μάλιστα είναι κλειστό καθώς οι συγγενείς έχουν βυθιστεί στο πένθος.