Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν στην περιοχή Καμάρα στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που ολοκληρωνόταν το συλλαλητήριο που διοργάνωσαν φοιτητικοί σύλλογοι και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, για την επέτειο του θανάτου του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Μικρή ομάδα ατόμων, χωρίς λόγο και αιτία, άναψε φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και εκτόξευσε αντικείμενα εναντίον αστυνομικών, στη διασταύρωση των οδών Ιασωνίδου και Εγνατία, οι οποίοι απάντησαν κάνοντας περιορισμένη χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότων λάμψης.

Ύστερα από λίγα λεπτά η ένταση εκτονώθηκε και οι διαδηλωτές αποχώρησαν, ενώ λίγο μετά τις 8 το βράδυ αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου από το πρωϊ επικρατούσε το αδιαχώρητο εξαιτίας των συλλαλητηρίων, αλλά και της επίσχεσης εργασίας που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες.

Νωρίτερα, οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία στην οδό Εγνατία, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με λεωφορεία σχημάτισαν οδόφραγμα, στο ύψος της πλατείας Ελευθερίας, προκειμένου να τους εμποδίσουν να κατευθυνθούν προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Τελικά, πέρασαν έξω από το κτίριο του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, όπου φώναξαν συνθήματα και στη συνέχεια κατέληξαν στην Καμάρα, μέσω της οδού Ιασωνίδου.