Έναν απίστευτο τρόπο για να παίρνει δανεικά και φυσικά αγύριστα φυσικά, είχε βρει ένας 41χρονος Χανιώτης, εναντίον του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, ο 41χρονος , από τον Αποκόρωνα, τα δύο τελευταία χρόνια -προφασιζόμενος οικονομικά προβλήματα- πήγαινε σε κατοίκους και καταστηματάρχες της Σούδας και έλεγε πως είναι αδελφός ενός 58χρονου επιχειρηματία της περιοχής.

Και επειδή ο 58χρονος είναι γνωστός για την εντιμότητά του, ο 41χρονος ζητούσε δανεικά, επικαλούμενος την φερεγγυότητα του… αδελφού του.

Όταν ο επιχειρηματίας, έκπληκτος άκουσε συντοπίτες του να του ζητούν πίσω τα δανεικά, απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Σούδας.

Οι έρευνες των αστυνομικών κατέληξαν στο πρόσωπο του 41χρονου, ο οποίος τώρα πλέον έρχεται αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη.

Η δικογραφία αφορά στην κατηγορία της απάτης κατ’ εξακολούθηση και στην συκοφαντική δυσφήμιση, με θύματα επτά Χανιώτες, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άλλοι που πίστεψαν το παραμύθι της συγγένειας.